Праведник дає і не шкодує. (Притчі 21:26)

Христос воскрес!

Христос воскрес!

Христос воскрес! Завжди живий! Це чудовий привід радіти! Дитяче служіння «Планета дітей» в честь Пасхи провели свято для діточок Львова та їхніх батьків. Не дивлячись на холодну погоду і дощ, на «Планеті Дітей» було тепло, радісно і сонячно. Хлопчики і дівчатка співали, грали в цікаві  ігри, вболівали за свої команди і дивилися виставу під назвою «Справжній герой».

Події вистави розгортаюся в наш час. Головний герой – хлопчик-науковець намагається врятувати світ від зла. Для цього він розробив прилад, щоб телепортувати на землю супергероїів із мультфільмів. Але в реальному світі супергерої виявляються безсилими щось змінити. В пошуках рішення проблеми, вони всі разом дізнаються про справжнього супергероя Ісуса Христа, який ціною Свого життя врятував людей від гріха, єдине, що потрібно – це примиритися з Ним і дозволити царювати в серці. Діти із захопленням дивилися виставу і вболівали за вирішення проблеми. В кінці зустрічі кожен бажаючий, в молитві міг подякувати Ісусу Христу за спасіння і примиритися з Ним.

І що ж за свято без подарунків! Всі, присутні на програмі дітки, отримали подарунок – коробочку із солодощами. Це був чудовий час! Слава нашому Господу Ісусу Христу за можливість подарувати радість і розповісти Євангеліє 130  хлопчикам та дівчаткам.